Lupp Dupp Lupp Dupp

Wednesday, April 24, 2013

Intern World #1

Music: Tchu Tcha Tcha by Neymar
Place: Good Care Medical Laboratory
Mood: Tired  

Assalamualaikum...

Hi :) 

Rasa macam dah lama tak blogging bila tengok blog ni rasa seperti rumah yang ditinggalkan pun ada, bersawang, berhabuk em lengkaplah semua. Sejak internship ni , Ive learned to live a double life. Sebelum ni sebagai free-from-the-responsibilities-of-real-world- employment student most of time. Sekarang ni pulak menjalani hidup the working-like-I’m-employed-in-the-real-world intern. Haha.

Seriously, hell tired. Tapi nak buat macam mana kan hidup perlu diteruskan. Hahaha ayat tak boleh blah kan? ;) Sebenarnya, tak tahu nak tulis apa kat sini. Nak story of my intern life rasanya berjela panjang macam malas pula nak taip. Tangan dah kaku. Ayat pun berterabur huhuhu. Tapi semuanya okay alhamdulillah . Internship pun dah nak habis. Hoorayy but I think Ill miss this place. I love working.

Next, will be VIVA pulak. Lupp Dupp Lupp Dupp je rasa. Tak suka betul rasa macam ni. Rasa macam nak amik Final Examination dulu dulu je. Banyak perkara kena fikir. Diagnostic Procedure tak siap lagi. Logbook pun tak dikemaskini kan lagi. Testimonial lagi. Too many things to do yet too little time. Sigh. Harap harap sempat lah siap semua sebelum VIVA ni. :,)


Take care bloggers xx

2 comments:

Ain Zulaikha said...

alaaaa tak susah pun deeya... just tulis camni je "panjang ceritanya" haaa kan dah habis cerita hehe ^^

Sarah Mohd Saleh said...

Die tgh busy intern rpenye. Oke gudluck dgn viva.cayok2 :)

Nuffnand Ads