Lupp Dupp Lupp Dupp

Saturday, March 17, 2012

*Hot Air Balloon*

☺v☺v☺v☺v hihihi dont feel like writing anything. To make it short issss I went to Putrajaya yesterday evening with Afiq, Mimi and Ieka. Hanging around Hot Air Balloon Festival, Alamanda, Pullman Lakeside and Dataran Wawasan until early in the morning :) 


8 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

bestnye lepak2 dgn member2
lama dh tak wat xtvt ni, huhu!
kalu lepak2 pun masing2 dah bawak anak, hehe

ADEEYA said...

Hehehe lagi meriah lah kan with kids :D kitaorang lagi 5 6 tahun agak2 nya lepak bawak anak2 dengan hubby jugak la ;) hihi

mama rifQy said...

wahh..sangat2 best!! sume pinky ke tuhhhhhh!!!

ADEEYA said...

Haha haah well not really ada puls2 maroon hihi :D

Mama Gee said...

mana hot air nyaa??
hot babes ade laa... :D

ADEEYA said...

Mama Gee: Hehee tak snap gambar air balloon malas hehehe hot babes pun bolehh :D hihihi

mimi asmida said...

eh bile pulok ko dpt copy gmba nie sume? haha bkn dlm fon aku je ke?? hahahha

ADEEYA said...

Mimi: Aku bluetooh dari phone kau aahaha :p

Nuffnand Ads