Lupp Dupp Lupp Dupp

Tuesday, November 1, 2011

Wishlist


Ombak rindu. hihi tadi masa tengah rancak tengok Nada Cinta tiba-tiba keluar trailer movie ni dan terus lah berkobar kobar semangat nak tengok cerita ni. Dulu novel Ombak Rindu ni banyak kali khatam :D yelahh asal balik kampung je confirm baca novel ni tak muak-muak hehe :) So movie ni keluar 1st December nanti nak ajak kawan-kawan pergi tengok lah! :D December wishlist 

5 comments:

mimi asmida said...

heh! mau tgk! dlm byk2 novel, novel ombak rindu 1 nie je yg aku berjaya abes bce. muahahahahhaha!!

ADEEYA said...

Yay! Jom Jom :D aku pun nak tengok sangat ni masuk dalam senarai wishlist dah ihihi :D

mamalieyna said...

ooooh mesti best gilerr ni...akak pun dh khatam byk kali novel ni dulu..skrg, anak buah dah rembat novel tu sbb tinggal kt kg..skrg..hu~ tak dpt baca lagi..

ADEEYA said...

Hihihi me rembat my aunt punya lebih kurang cam anak buah akak lah hihihi :D

Sarah Mohd Saleh said...

mcm beshh jer nk tgk cte nihhhhhh..

Nuffnand Ads