Lupp Dupp Lupp Dupp

Saturday, November 19, 2011

19-Nov-2011

Assalamualaikum...

Hihihi sebenarnya tak ada mood pun nak update blog harini. So just berjalan-jalan je kat laman sawang ever since habis MUET tadi. Hmm, tengah berjalan-jalan kan tiba-tiba tergerak hati nak log in Nuffnang. Tak reti pun actually about this thing. Dah berabad tak buka, sekali tadi buka kan tengok ada benda ni:


Erk... Tu yang nak tanya korang. Apa benda ni ek ? -.-" Me sangat-sangat lah blurr. Huhuhu. Masa dulu-dulu lah (last open) takde pulak benda ni. Haih. *blurr




6 comments:

Farra Dhelina said...

oh ada BE yg tgh running ni..byk tuuu...

Pocket said...

ohh jeles jeles!!
pocket punyer bila plak!!!

Kamalia said...

hehe..dpt duit tu..tahniah

LAici KAng Ais said...

tumpang lalu...

wah!!!byk BE tuh..ni lah duit.eheh :)

lizz said...

tahniah banyak nyer buffered earning nuffnang adeeya...nanti boleh blanjer,,,hehe

Ummi Dania Yasmine said...

BE ni bila org datang blog dpt RM. tak perlu click macam iklan biasa. Kalau org click iklan BE ni dapat bonus tau...so rajin update, rajin orang datang blog, banyak la duit tu...

Nuffnand Ads